1 Ağustos 2012 Çarşamba

Sarev Fresco Çift Kişilik Percale Nevresim Takımı

Nakışı ve şık motifi ile tam bir çeyizlik ürün. Tek kelime ile harika. Modern ve şehirli yaşamın esintilerini taşırken, romantik detaylar taşıyan ürün koleksiyon içerisinde önemli bir yer taşıyor. Markanın vurgulamak istediği doğalı tercih eden, çevreci anlayışını ürün tasarımına, pamuklu yapısıyla yansıtmış

Üretici Firma: Sarar Giyim Tekstil San. ve Tic. AŞ.

Kullanım Özelliği: Çift Kişilik.

Ürün İçeriği:
1 Adet Nevresim 200x220 cm.
1 Adet Lastikli Çarşaf 160x200 cm.
4 Adet Yastık Kılıfı 50X70 cm.

Kumaş Özelliği: %100 pamuklu, 350 tel sıklığında dokunmuş percale kumaştır. Percale kumaşlar İpliklerin her birinin bağlantısı birebir olması sebebiyle kumaş parlak ve dolgun bir tuşeye sahip olur. Kumaşlara merserizasyon tekniği uygulanarak dayanıklığı artırılmıştır. Çok şık brode işlemesi ile desen verilmiştir.

Baskı Kalitesi: Reaktif baskı ve nakış.

Yıkama Talimatı: 40 derecede elde veya çamaşır makinesinde bol su ile yıkanmaktadır. Kuru temizleme yapmayınız, çamaşır suyu veya ağartıcı kullanmayınız, ılık ütü ile ütüleyiniz. Kurutma makinesinde kurutulabilir.Islak bekletmeyiniz.

Sarev ev tekstili ürünlerinin tüm kumaşlarında gümüş içerikli ruco bac agp apre uygulaması yapılarak sağlığınız için %100 antibakteriyel ve antialerjik olması sağlanmıştır.

Sarev saten nevresim takımları sanfor uygulaması ile çekmezlik garantisine sahip ürünlerdir.

 http://www.maureravm.com/?urun-721-Sarev-Elegance-Nakisli-Percale-Nevresim-Takimi-Fresco-V1.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder