19 Ekim 2012 Cuma

Monster High Nevresim Takımı

Efsaneleşmiş canavarların çocukları olursa. Üstelik bu çocuklar aynı liseye giderse ortalık ne olur? Toz, duman olur. Yeni trend şirin ve haşarı canavarlar Monster High şimdi Sarev kalitesi ile gençlerin yatak odasında. Monster High kahramanlarından kimler mi var. Lagoona Blue deniz canavarının kızı, suyun dışında çok fazla kalırsa cildi kurumaya başlıyor, bu yüzden devamlı nemlendirici kullanıyor. Clawdeen Wolf kurt adamın kızı, saçlarıyla gurur duyuyor. Frankie Stein, Frankenstein kızı, vücudundaki dişlerle başı dertte her aktivitede açılıyor. Draculaura, Dracula kızı, aynaya hiç bir zaman bakamıyor. Cleo de Nile, Mumya kızı, inanması zor ama karanlıktan korkuyor. Tüm bu sevdiğin kahramanlar yaşam alanında hayat bulsun istiyorsan, bu koleksiyona sahip olmalısın.


Kullanım Özelliği: Tek Kişilik.

Ürün İçeriği:
1 Adet Nevresim 160x220 cm.
1 Adet Düz Çarşaf 180x260 cm.
2 Adet Yastık Kılıfı 50X70 cm.

Kumaş Özelliği: 30 numara penye iplikten 57 tel sıklıkta dokunmuştur. %100 pamuklu kumaştır.

Baskı Kalitesi: Reaktif baskı.

Yıkama Talimatı: 40 derecede elde veya çamaşır makinesinde bol su ile yıkanmaktadır. Kuru temizleme yapmayınız, çamaşır suyu veya ağartıcı kullanmayınız, ılık ütü ile ütüleyiniz. Kurutma makinesinde kurutulabilir. Islak bekletmeyiniz.

Sarev ev tekstili ürün kumaşlarında gümüş içerikli ruco bac agp apre uygulaması yapılarak, sağlığınız için antibakteriyel ve antialerjik hale getirilmiştir.

Nevresim takımları sanfor uygulaması ile çekmezlik garantisine sahiptir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder