26 Temmuz 2012 Perşembe

Sarev Glamour Çift Kişilik Jakarlı Nevresim Takımı v2

Tek kelimeyle mükemmel ve ayrıcalıklı. Sarev Elegance Jakar Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı (Glamour V1) bu övgüyü fazlasıyla hak ediyor. Kral dairesine yakışan tüm özellikler kendini açıkça gösteriyor. Dünyanın en iyi Mısır pamuğundan, kendinden desenli jakar tekniği ile ipliği boyalı olarak, 120 tel sıklıkta üretilmiş. Üstelik %100 pamuk saten yumuşaklığıyla. Yastık kılıfları ve nevresim ağız kısmı ipek saten kumaşla nakışlanarak, en şık hale getirilmiş. Ayrıcalıklı bir yatak odanız olmasını istiyorsanız kesinlikle bu ürüne sahip olmalısınız.

Kullanım Özelliği: Çift Kişilik.

Ürün İçeriği:
1 Adet İpek Saten Biyeli Nevresim 200x220 cm.
1 Adet Düz Çarşaf 240x260 cm.
2 Adet Volanlı Yastık Kılıfı 50X70 cm.
2 Adet İpek Saten Biyeli Yastık Kılıfı 50x70 cm.

Kumaş Özelliği: 40 numara penye iplikten 120 tel sıklıkta, jakar tekniği ile dokunmuştur. %100 Mısır pamuğu kumaşa sahiptir.

Baskı Kalitesi: İpliği boyalı.

Yıkama Talimatı: 40 derecede elde veya çamaşır makinesinde bol su ile yıkanmaktadır. Kuru temizleme yapmayınız, çamaşır suyu veya ağartıcı kullanmayınız, ılık ütü ile ütüleyiniz. Kurutma makinesinde kurutulabilir.Islak bekletmeyiniz.

Sarev ev tekstili ürünlerinin tüm kumaşlarında gümüş içerikli ruco bac agp apre uygulaması yapılarak sağlığınız için %100 antibakteriyel ve antialerjik olması sağlanmıştır.

Saten nevresim takımları sanfor uygulaması ile çekmezlik garantisine sahip ürünlerdir.

http://www.maureravm.com/?urun-865-Sarev-Elegance-Jakar-Saten-Cift-Kisilik-Nevresim-Takimi---Glamour-V2.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder